Skip to main content

Information

Jedocats er et opdræt af den store dejlige Maine Coon kat, og vi vil lejlighedsvis have killinger. Vi er registret i FIFe (herunder Felis Danica)  og TICA samt medlem af DARAK og Maine Coon Klubben. 

Dorte har i 2014 afsluttet Diplomopdrætteruddannelsen under Felis Danica. Læs mere om diplomopdrættereuddannelsen her.

Vores katte er en del af familien, og de er helst med til alt, vi foretager os. De har fri adgang til hele huset, desuden har de mulighed for at løbe rundt i vores indhegnede have.

Vi lægger vægt på, at vores katte er sunde og raske og har det dejlige Maine Coon temperament.

Vores katte scannes for HCM, inden de bruges i opdrættet. Derudover DNA-tester vi for SMA, Pk-Def og MYBPC-3 (HCM-mutation) eller har resultaterne via forældre.

Alle killinger bliver solgt med FIFe stamtavle, kontrakt, de er vaccineret samt sundhedschecket af dyrlæge. Killingepakke (lidt foder) og lidt foto fra killingens første 15-16 uger sendes pr. mail.

Vores killinger er 15-16 uger, inden de flytter til nye hjem.

Killinger, som sælges til kæl vil være neutraliseret, før de flytter til deres nye hjem.

Maine Coon katten er meget social, og bør ikke være alene. Har killingkøberne i forvejen ikke en kat, så vil vi råde dem til at anskaffe sig yderligere en kat enten Maine Coon eller en kat af anden race/huskat, så der altid er 2 katte, som kan have glæde af hinanden.

Ønsker du at høre mere om vores katte og killinger, så er du velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hilsen
Jesper og Dorte 
2670 Greve

Se nyheder for nyeste opdateringer